bestaande villa > metamorfose > modern comfort 2007

In 2006 besloten wij een in 1960 gebouwde bungalow met souterrain in Bussum te kopen.  De locatie was goed, de grootte van de kavel perfect, maar het pand was toe aan een volledige renovatie. Dit laatste sprak ons wel aan omdat wij daardoor veel van ons woonwensen konden verwezenlijken.

Aad van Marrewijk bood geheel vrijblijvend aan eens te komen kijken of alles waar wij met betrekking tot wooncomfort prijs op stellen, ook zou kunnen worden gerealiseerd.  Bij het bespreken van de eerste schetsjes, merkten wij dat wij met een aannemer te maken hadden die, waarschijnlijk dankzij zijn opleiding tot architect, ook daadwerkelijk meedenkt. 

Tijdens het proces valt verder op dat Aad zeer regelmatig tijd inruimt voor werkoverleg en luistert naar je ideeën en wensen.  Hij adviseert je als het gaat om betrouwbare adressen voor materialen en zaken zoals sanitair. Hij gaat met je op zoek naar die ene deur of trap, waarvan je slechts een afbeelding hebt.  Ook is hij bereid zich in, voor hem, nieuwe zaken te verdiepen en hiervoor de juiste toeleveringsbedrijven en technici te vinden; in ons geval een aardwarmtesysteem. Verder viel ons op dat Aad een aannemer is die niet moppert of zich verzet als je als opdrachtgever een en ander toch wilt wijzigen tijdens de bouw.

De bouw verliep goed, de werkmannen werkten netjes en vakkundig, ruimden met regelmaat de zaken goed op. Aan alles is te merken dat er kwaliteit geleverd werd. Ook de afwerking is hoogwaardig en we konden bij de interieurbouw rekenen op zijn ideeën, creatieve inzichten en daadwerkelijke uitvoering.

De offerte voor de bouw was reëel en we vinden dat aannemersbedrijf van Marrewijk zeer goed werk heeft geleverd en dat de kwaliteitprijsverhouding goed was. 

Na oplevering konden we ook rekenen op de inzet van Aad. Alles werd naar volle tevredenheid geregeld of opgelost.  

Met vriendelijke groet,Tevreden klanten: Michael en Jenneke Kester